Spring til indhold

Handelsbetingelser

Babyterapeuten

Lundegårdshegnet 20,

 4030 Tune

+45 53600810

CVR: 41830476

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

Babyterapeuten tager imod online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mobilepay Online. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr. 

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. 

Babyterapeuten benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker. 

Levering

Pdf-filer købt hos www.babyterapeutren.dk kan downloades direkte fra siden med det samme at betalingen er registreret. Endvidere bliver der sendt et link til download af pdf-fil til den opgivne email.

Retur- og fortrydelsesret

Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer (PDF filer til download), såfremt download er påbegyndt.

Reklamationsret 

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. 

Reklamation skal meddeles til Babyterapeuten i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, med mindre andet er aftalt. 

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet. 

Babyterapeuten dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav. 

Reklamationer sendes til: 

Babyterapeuten

Lundegårdshegnet 20,

 4030 Tune

Persondatapolitik 

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af Babyterapeuten. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. 

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til babyterapeuten88@gmail.com, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for 2-3 hverdage. 

Ønsker du at klage over et produkt købt på vores webshop, kan der sendes klage til: 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby 

Link: www.forbrug.dk 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klage-platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.